Anleggsgartner

I Oslo, Akershus og Østfold

SL-Stenlegging AS er et anleggsgartner selskap som er en komplett leverandør av utomhusanlegg med private gårdsplasser og uteområder. Med over 20 års erfaring kan vi utforme og tegne unike hager etter kundens behov og ønsker. Vi har fokus på kreative løsninger som gir spennende og varierende hager og oppkjørsler. 

SL-Stenlegging AS er en samarbeidspartner med høy kompetanse, raske leveringstider og et produktregister som gjør oss konkurransedyktige på de fleste områder innen utomhusanlegg. Alle arbeider som leveres i vår signatur, utføres med den ypperste kvalitet og innenfor norske og internasjonale standarder. Med vår erfaring og kompetanse er vi perfekte rådgivere for deg som er usikker på hvordan du skal få best utnyttelse av ditt hageområde. Vi har full forståelse for at prosessen med å opparbeide uteområdet er ukjent. Med vår rådgivning og dine ønsker vil vi sammen finne den perfekte løsningen for akkurat din uteplass. Deretter vil våre medarbeidere lage en flott uteplass/gårdsplass i ypperste kvalitet. 

 

 

 

 

 

Vi leverer produkter og utfører tjenester innen:

• Rådgivning og veiledning                                     

• Grunnarbeid                                                       

Belegningsstein

Brostein                                                               

Skifer

Granitt                                                                 

• Beplanting 

• Fiskedam og andre vannløsninger                   

Vedlikehold av belegningsstein   

 

Vi er en anleggsgartner som tar på oss hele prosessen fra planlegging og tegning til gårdsplassen er ferdig. Skal du legge belegningsstein, granitt eller skifer? Eller ønsker å sette opp en støttemur for bedre utnyttelse av tomten? Vi hjelper til i hele prosessen,

Vi utfører anleggsgartner tjenester i både Oslo, Akershus og Østfold. kunder komme frem til den beste løsningen for din uteplass.

Se vårt bildegalleri for mer inspirasjon