Belegningsstein

-Harmoni og eleganse

 

Belegningsstein smykker oppkjørselen og gir et elegant og harmonisk inntrykk. Med et godt fargeutvalg kan belegningsstein tilpasses alle omgivelser. Sten i fargemix benytter seg av naturens egne farger og skaper en atmosfære av harmoni og eleganse. SL Stenlegging leverer utelukkende produkter av høy kvalitet og sørger for et utemiljø du kan være stolt av.

Kjært barn har mange navn

Belegningsstein kommer i hovedsak i to forskjellige utseender med tromlet og utromlet stein. En tromlet stein har gått gjennom en prosess hvor kantene og flater slites slik at det får et klassisk utseende med ru overflate. De ulike stenleverandørene leverer begge typer, men med forskjellige navn. Tromlet stein fra Aaltvedt kalles Rådhus, mens den fra Asak kalles Herregård og Holmegaard fra BMC. Belegningsstein som ikke er tromlet heter Kongsgård fra Aaltvedt, Carmona fra BMC og Borgstein fra Asak. De vanligste fargekombinasjonene er gråmix og rødmix som du ser eksempler på i bildene på siden. Belegningsstein Kongsgård

 

 

 

 

Fordeler med belegningsstein

Belegningsstein sine egenskaper kjennetegnes ved styrke og fleksibilitet i kombinasjon med et flott utseende. Velger du belegningsstein er du sikret en stein som er godt sikret mot et hardt norsk klima og som vil vare i mange år framover. 

Ikke minst er det vedlikeholdsvennlig. Etter å ha lagt stein i hagen er det bare å pensjonere gressklipperen, det eneste du trenger er en rask spyling med hageslangen for å få en velstelt hage.

Bruksområder

Hvor du kan bruke steinen er det kun fantasien som setter grenser for. Enten du skal bruke det som gulv til en terrasse, i oppkjørselen eller i hagen er dette noe som vil gi deg et vedlikeholdsvennlig hagestell i mange år fremover. Sørg for en kraftig oppgradering av ditt utemiljø og hage og ta kontakt oss for hjelp i dag.

Siden 1993

Opparbeidelse av gårdsplasser er et eget fagområde som krever kunnskap om grunnarbeid og valg av type stein. Noen typer belegningsstein eller andre typer belegg egner seg i hagen, mens i gårdsplassen kreves steintyper som er kjørbare. Det samme gjelder grunnarbeidet da en gårdsplass krever en annet type oppbygging enn en uteplass for gangtrafikk. Vi i SL Stenlegging AS har over 25 års erfaring med legging av private gårdsplasser, og kan garantere et sluttresultat du vil være fornøyd med i mange år fremover. Som et anleggsgartner firma utfører vi komplett utomhusarbeid. 

- Skikkelig håndverk har få konkurrenter. 

Belegningsstein i Oppkjørsel

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kronen på verket - impregnering av belegningsstein

Belegningsstein Rødmix

For å få en oppkjørsel som beholder sitt utseende i år etter år, benyttes Sealing. Vi har siden 1999 utført sealing/impregnering på en rekke gårdsplasser. 

Fordeler med Sealing:

• Fremhever fargen i belegningsstein                 • Stopper forvitring

• Enklere vedlikehold                                             • Motstandsdyktig mot olje og dieselsøl 

• Motstandstyktig mot salting                               • Enklere fjerning av snø

• Beholder gårdsplassens utseende år etter år

Vår SealTech Sealing er testet av Sintef. 

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan legge belegningsstein på din eiendom.