Granitt

Produkter i granitt

Granitt har lange tradisjoner i Norge og vi i SL Stenlegging AS har som anleggsgartner

lang erfaring med granitt til utemiljøet. Vi har lagt alle typer granitt produkter, alt fra en rekke private anlegg til større skole- og boligprosjekter.

Det finnes et stort varespekter av granittprodukter til hagen og gårdsplassen. Med dette er det viktig å velge de produktene som er best egnet til de ulike bruksområdene. Slik som med belegningsstein krever granitt god kunnskap knyttet til dimensjonering og produktvalg. Granitt er godt egnet til gårdsplassen, men da kreves det granittprodukter og en oppbygging av grunnarbeid som tåler belastningen fra kjøretøy. 

Granitt kommer i flere farger deriblant sort, gul og rød, men den mest brukte fargen er lys grå. Granitt gir et eksklusivt uttrykk til uterommet og passer godt inn i den norske naturen. 

 

 

 

 

 

Utvalg av produkter i granitt:

• Heller                                       

• Kantstein         

• Støttemur                               

Brostein i ulike dimensjoner

• Trappetrinn                           

• Møbler                                    

• Forblending til mur

Granitt, som er naturstein, har høy kvalitet med levetid for flere generasjoner. I motsetning til belegnignsstein vil ikke granitt ha stor nedbryting i overflaten. Et godt eksempel er eldre gater med brostein/gatestein. Her ser man granittens gode kvalitet med holdbarhet i mange år. 

 

 

Granitt-terrasse
Granittdekke-Jely
Granittheller2
Granittheller
Kjrbare-granittheller
Foto-c
Heller-red
Bilde-til-DN-annonse
IMG1788
Keystone-granitt