Trapp til inngangspartiet

Trappen til inngangspartiet blir alltid lagt godt merke til. Vi har utført en rekke forskjellige trappeløsninger for våre kunder gjennom årene. Valgmuligheter av produkter er mange, ønsker du en trapp som skiller seg ut og blir et blikkfang eller ønsker du en trapp som går inn i omgivelsene? Ønsker du et tradisjonelt eller eksklusivt uttrykk? Vi hjelper deg å finne løsningen du blir fornøyd med.

Belegningsstein

Med belegningsstein til trappen har du mange valgmuligheter ift. fargevalg og utførelse. Om du allerede har belegningsstein i gårdsplassen eller i tilknytning til huset er det mange som ønsker å benytte samme materiell. 

Skifer

Om man skal kle en eksisterende trapp er skifer et godt alternativ. Skiferen som benyttes er i fallende lengder og kan fåes i flere gråtoner. Dette gir et naturlig uttrykk og passer godt til de fleste norske hager. 

Granittheller

Granittheller er slik som skifer og kan benyttes til å kle en eksisterende trapp. Granitthellene kommer oftest i tre forskjellige gråtoner med lys grå, mørk grå og sort. De leveres i faste lengder. Dette er gjerne et rimeligere alternativ til skifer. 

Massive granitt trinn

Trappetrinn i granitt er et flott alternativ om man må bygge trappen opp fra bunnen av. Disse fåes med hugget eller flammet front med fargen lys grå slik som kantstein.