Om SL-Stenlegging AS

SL-Stenlegging AS ble etablert i 1993 med satsing på stenlegging av private anlegg på Østlandet. Etter hvert som årene gikk begynte vi med maskinlegging av belegningsstein, noe som resulterte i et større oppdrag for Anfi  Del Mar på Gran Canaria, www.anfi.no. Med dette startet vi en ny avdeling i selskapet for utførelse av maskinlegging i proff markedet. Videre startet vi en egen avdeling av utomhusarbeider innen proff markedet etter flere års erfaring fra private anlegg. Dette resulterte i en rekke prosjekter, deriblant Jernbanetorget, Lysaker Stasjon, Carl Berner og Nye Ahus.  

Vi utfører:

Private anlegg: Anleggsgartner tjenester for totale utomhusarbeider hos private kunder med grunnarbeid, belegningnsstein, granitt, og skifer, støttemur og beplantning. Se bilder fra våre prosjekter her.

Maskinlegging: Maskinlegging av belegningsstein på større industriplasser, havner, flyplasser og logistikk sentraler. I tillegg til legging av belegningsstein utfører vi også finavretting med vår masseutlegger.

Proffmarked: Komplett leverandør av utomhusanlegg med betong-, skifer og granitt dekker, støttemurer, beplanting, lekeapparater, møblering, sykkelstativ og rådgivning. Se våre referanseprosjekter her. 

Rehabilitering: Rehabilitering av horisontale- og vertikale flater med alt fra rengjøring og impregnering av belegningsstein til impregnering av kaianlegg. 

Presentasjon SL Stenlegging AS

pdf

Presentasjon 2020 Privatmarked

Size : 9.56 mb
Hits : 152
Date added : aug 4 2020
Date modified : aug 4 2020
pdf

Presentasjon Maskinlegging 2020

Size : 5.05 mb
Hits : 62
Date added : aug 4 2020
Date modified : aug 4 2020