Ønsker du en unik gårdsplass?

En gårdsplass med belegningsstein som skiller seg ut i nabolaget?

En tromlet belegningsstein i fargen gråmix er definitivt det mest populære valget ved legging av belegningsstein i gårdsplassen. Ønsker du å velge noe annet enn naboen? Da er det mange fine alternativer å velge i mellom. 

Om du ønsker en belegningstein av betong har de ulike leverandørene flere fine alternativer:

Aaltvedt Allé

Dette er en egenartet belegningsstein med en herskapelig touch. Den gir en unik og spennende mønstervariasjon med belegningsstein i fire ulike størrelser. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asak Relieff

Ønsker du en mer moderne belegningsstein er kanskje Asak Relieff noe for deg? Den passer godt til ny og moderne byggestil, men kan også gi et godt førsteinntrykk til hus i mer klassisk stil. Belegningssteinen har en myk struktur i overflaten som gir et flott uttrykk i gårdsplassen. Asak Relieff kan leveres i forskjellige dimensjoner, alt etter hva som passer best for din gårdsplass. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aaltvedt Torg

Torgstein er et annet klassisk alternativ. Dette er en rettvinklet steinvariant som med sin rene form gir et mer moderne og lettere uttrykk. Steinen gir et slett dekke som også gir et godt underlagt for både å gå og trille på.

 

 

 

 

 

 

 

Bilder og informasjon er hentet fra www.aaltvedt.no og www.asak.no 

Dette var noen alternativer dersom du ønsker å legge en belegningsstein i gårdsplassen. Naturstein er et annet flott alternativ, men her er det viktig å velge riktige produkter som tåler belastningen fra kjøretøy. Vi kommer tilbake med en egen artikkel om naturstein så det er bare å følge med på vår hjemmeside eller Facebook side for oppdateringer :).