Fra shabby til "ny" gårdsplass med 5 steg

Du trenger ikke legge ny belegningsstein selvom den du har er skitten og mosegrodd. 

Nå er snart sommeren her og vi kan endelig begynne å klargjøre uteplassen vår. Gårdsplassen er husets førsteinntrykk og er gjerne et område man vil friske opp når våren kommer. Med våre 5 steg vil gårdsplassen enkelt bli "ny" igjen. Du kan enten gjøre det selv eller kontakte oss for et tilbud. Man blir overrasket over det flotte resultatet dyprensing og impregnering gir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik vil det gjøres.

1. Oppretting av setningsskader.

Har gårdsplassen din setningsskader er det nødvending å ta opp steinen i dette området, rette opp grunnarbeidet og relegge belegningssteinen. 

 

 

 

 

 

 

 

2. Mosefjerning

Mosefjerning utføres ved bruk av en høytrykksvasker med varmt vann og en turbodyse. Dette er den mest effektive og langvarige måten å fjerne mose og uress fra fugene da man med turbodysen også får fjernet røttene. 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dyprensing med steam

For å gi et godt grunnlag for påføring av imprengeringen er det svært viktig å dyprense belegningssteinen. Vi benytter vårt HydroTek høytrykkssystem med varmt vann (opp til steam trinn) kombinert med en Hydro Twister. 

  

 

 

 

 

 

 

4. Refuging

Etter dyprensing må belegningssteinen etterfuges. Det er viktig at fugesanden fjernes fra belegningssteinens overflate ved bruk av eksempelvis en løvblåser. Slik blir all fugesand fjernet fra overflaten før Sealingen påføres. 

 

 

 

 

 

 

5. Sealing - en impregnering

For et optimalt sluttresultat benytter vi vår egenproduserte SealTech Sealing. Sealingen trekker ned i belegningssteinen og hindrer ytterligere forvitring, hindrer olje- og dieselsøl å trekke ned i steinen samtidig som fargen trekkes frem. Sealingen vil også bidra til enklere rengjøring og vedlikehold av gårdsplassen i årene fremover. Klikk her for å lese mer om vår sealing.

 

 

 

 

 

 

 

Håper dette var til god hjelp for å freshe opp gårdsplassen til sommeren :). 

Ønsker du ikke gjøre dette selv?

 

 

 

 

 

Brosjyre: Rehabilitering av gårdsplassen

pdf

Presentasjon SL stenlegging AS, rehabilitering gårdsplass

Size : 1.89 mb
Hits : 91
Date added : apr 22 2020
Date modified : apr 22 2020