Fra shabby til "ny" gårdsplass med 5 steg

Du trenger ikke legge ny belegningsstein selvom den du har er skitten og mosegrodd. 

Nå kommer snart varmen, snøen smelter og vi kan endelig begynne å klargjøre uteområdene til vår og sommer. Gårdsplassen er husets førsteinntrykk og er gjerne et område man vil friske opp når våren kommer. Med våre 5 steg vil gårdsplassen enkelt bli "ny" igjen. Du kan enten gjøre det selv eller kontakte oss for et tilbud. Man blir overrasket over det flotte resultatet dyprensing og impregnering gir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik vil det gjøres.

1. Oppretting av setningsskader.

Har gårdsplassen din setningsskader er det nødvending å ta opp steinen i dette området, rette opp grunnarbeidet og relegge belegningssteinen. 

 

 

 

 

 

 

 

2. Mosefjerning

Mosefjerning utføres ved bruk av en høytrykksvasker med varmt vann og en turbodyse. Dette er den mest effektive og langvarige måten å fjerne mose og uress fra fugene da man med turbodysen også får fjernet røttene. 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dyprensing med steam

For å gi et godt grunnlag for påføring av imprengeringen er det svært viktig å dyprense belegningssteinen. Vi benytter vårt HydroTek høytrykkssystem med varmt vann (opp til steam trinn) kombinert med en Hydro Twister. 

  

 

 

 

 

 

 

4. Refuging

Etter dyprensing må belegningssteinen etterfuges. Det er viktig at fugesanden fjernes fra belegningssteinens overflate ved bruk av eksempelvis en løvblåser. Slik blir all fugesand fjernet fra overflaten før Sealingen påføres. 

 

 

 

 

 

 

5. Sealing - en impregnering

For et optimalt sluttresultat benytter vi vår egenproduserte SealTech Sealing. Sealingen trekker ned i belegningssteinen og hindrer ytterligere forvitring, hindrer olje- og dieselsøl å trekke ned i steinen samtidig som fargen trekkes frem. Sealingen vil også bidra til enklere rengjøring og vedlikehold av gårdsplassen i årene fremover. Klikk her for å lese mer om vår sealing.

 

 

 

 

 

 

 

Klikk her for å se brosjyren vår for rehabilitering av gårdsplassen.

Håper dette var til god hjelp for å freshe opp gårdsplassen til sommeren :). 

Ønsker du ikke gjøre dette selv?

 

 

 

 

 

 

 

FullSizeRender
Fr-etter-4-bilder
PC153357
impregnering-nano-rund
Stoneseal
vask-av-belegningsstein
Vask-med-twister-1
Fr-etter-grmix
brunmixviranistor
Gausdal-vask-2