Heller i betong til uteplassen?

Vurderer du legge betongheller på uteplassen? Sjekk disse flotte alternativene!

Betongheller er et flott alternativ til en vanlig terrasse i treverk. Heller i betong og er både brukervennlig, vedlikeholdsvennlig og gir gode variasjonsmuligheter. Ved å kombinere betongheller med gress, planter og andre grøntområder vil man få et flott og lettstelt utemiljø med en hyggelig atmosfære. 

Når vi snakker om betongheller er det kanskje mange som tenker på vanlige (og litt triste) grå 30x30 betongheller. I dag har vi heldigvis mange flotte alternativer. Vi har plukket ut et lite utvalg blant våre favoritter. Nesten alle disse leveres ferdig behandlet med en overflateimpregnering. Impregneringen gir overflaten en god beskyttelse mot smuss og urenheter, samt enklere vedlikehold. 

Aaltvedt Premium

Dette er en ny produktserie fra Aaltvedt. Denne har en fin overflate som gir et naturlig uttrykk og et flott fargespill. Aaltvedt Premium leveres ferdig impregnert med et tolags belegg som gir god beskyttelse mot fukt og smuss slik at hellene holder seg rene. Hellene leveres i fargene "Skifer, Wood grå Eik og Wood valnøtt". 

 

 

 

 

 

 

 

Aaltvedt eksklusiv

Her ser man hvor flott betongheller egentlig kan være. Hellene har en svak struktur i overflaten, noe som gir fine skyggeeffekter og et mer levende dekke. Ved å kombinere ulike størrelser oppnås også et mer naturlig uttrykk. Aaltvedt eksklusiv leveres ferdig overflatebehandlet med impregnering. 

 

 

 

 

 

 

 

Asak Lava AC

Dette er en stilren og moderne helle som gir et flott uttrykk til uteplassen. Hellen har en mørk farge og leveres i fire forskjellige størrelser som gir gode kombinasjonsmuligheter. Asak Lava AC leveres ferdig impregnert med Asak Coating (AC).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asak Vulkan AC

Vulkan har en lett struktur i overflaten og en mellomgrå farge. Dette er en fin oppgradering av det man kanskje vanligvis forbinder med betongheller. Med Asak Vulkan tenker man ikke lenger på en kjedelig og trist terrasse med 30x30 betongheller, men en stilfull og moderne uteplass. Hellene leveres ferdig impregnert med Asak Coating (AC). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aaltvedt Bradstone 

Ønsker du et rustikk og elegant uttrykk kan Bradstone serien til Aaltvedt et godt alternativ. Både Bradstone Old Town og Bradstone Wetherdale har et lett slitt utseende. Hellene leveres i forskjellige størrelser for å kunne legge et mønster som gir et naturlig uttrykk. Hellene leveres ikke med impregnering. Nedenfor vises bilde av Bradstone Old Town (til venstre) og Bradstone Wetherdale (til høyre). Hvilken er din favoritt?

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder og inspirasjon er hentet fra www.aaltvedt.no og www.asak.no 

Vi håper dette ga litt ny informasjon om valgmulighetene som finnes innen betongheller. Hellene er beregnet for terrasse og hageområder, ikke for kjørbare områder.

Naturstein er også et helt annet alternativ med gode variasjonsmuligheter innen skifer og granitt. Produktspekteret innen naturstein er like stort og vi kommer tilbake til dette i en annen artikkel :). 

Ønsker du ikke legge hellene selv kan du kontakte oss for en befaring. 

Klikk på bildene nedenfor for å se de i større størrelse.

Helle-Premium-Wood-Valnott-2-Aaltvedt
Helle-Eksklusiv-Grafitt-60x30-Aaltvedt-Stein-2
Helle-Premium-Wood-Gra-Eik-Aaltvedt
Eksklusiv-Flammet-40x40
Lava-AC-1
Lava-AC-4
old-town-paving-WL2
Vulkan-2
Vulkan-8
Bradstone-hellesett-Autumn-Silver-parasoll
Asak-Lava-trkkheller
Helle-asak-vulkan