Skifer

Skifer er en naturstein som passer godt inn i de fleste norske hager og har med dette lange tradisjoner her i landet. Det er et stort utvalg i både farger og fasonger.

Det mest populære alternativet er vanlig bruddskifer (andre bildet til høyre) og fallende lengder (øverste bildet til høyre). Vanlig bruddskifer er skiferheller i større brudd, noe som gir god variasjon i fasongen, og som gjør at ingen skiferplasser er like. Bruddskifer leveres i de tre størrelsene mini, vanlig og maxibrudd. Skifer i fallende lengder er rektangulære skiferheller i forskjellige lengder og bredder.

For støttemur er det tørrmur som er den mest populære varianten. Dette gir støttemuren et naturlig utrykk med variasjon i både farge og fasongen. Dette er en av de mest eksklusive støttemurene på markedet. 

Det er en kunst å legge skifer og det krever lang erfaring for å få et flott resultat.

BruddskiferDette på grunn av kunnskap om grunnarbeid, hvilke typer skifer som krever forskjellige leggemåter. Vi har siden 1993 utført legging av skifer for både privatpersoner og for proffmarkedet. 

 

 

 

 

 

 Egenskaper med skifer:

• Gode valgmuligheter med mini, vanlig og maxibrudd samt fallende lengder 

• Passer i samtlige Norske hager

• Spennende variasjonsmuligheter med mønster

• Kan legges i løsmasser eller i betong

Dersom du har vurdert å legge skifer, men usikker på hvordan, kan du trygt ta kontakt med oss. Vi har siden 1993 hjulpet bedrifter og privatpersoner over hele landet med anskaffe og legge skifer.  


Vi betjener primært Oslo, Akershus og Østfold.
                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skiferterrasse-Oslo2
Skiferterrasse-Oslo
Skifer-uteplass
Skiferterrasse-Oslo4
Skiferterrasse-Oslo5
Bruddskifer-front
Bruddskifer-strand
Inngangsparti-Skifer
Inngangsparti-skifer2
Skifertrapp
Skifermur-Kebony-og-basseng-til-hjemmeside
Oppdal-skifermur
Trapp-svart-skifer
Vanlig-brudd-skifer-oppdal
Skifertrapp